Skip to content

Watermolen Kwadenoord

Zoals u weet is Landgoed Quadenoord te Renkum in 2020 begonnen met het herstel van de oude watermolen. Het herstel aan de buitenzijde is inmiddels vrijwel afgerond – het pand is weer waterdicht en prachtig.

Nu werken we aan het werven van fondsen voor het wederopbouwen van het maalwerk en de binneninrichting. Het project maakt kans op de BankGiro Loterij Molenprijs 2020, een publieksprijs waaraan een geldprijs van €75.000,- verbonden is. Hiermee unnen we de reconstructie afronden én een educatief programma opzetten.

De BankGiro Loterij Molenprijs 2020 is een landelijke wedstrijd die vereniging De Hollandsche Molen jaarlijks met de BankGiro Loterij organiseert. De restauratie van watermolen Quadenoord is samen met drie andere molenprojecten genomineerd. Het project dat bij een verkiezing via internet de meeste publieksstemmen weet te trekken, wint de hoofdprijs.

Vanaf 1 oktober 12:00 uur is het stemmen niet meer mogelijk. We willen alle mensen die op ons gestemd hebben hartelijk danken! De uitslag van de stemming is nog niet bekend. We zullen deze, zodra deze bekend is, bekend maken.

 

Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om te doneren via de links op de homepage

Bij voorbaat dank!

Voor meer informatie:

Rentmeester/projectleider John Smits
Landgoed Quadenoord-Boschbeek BV
tel. 06-22827060
e-mail: smits.rentmeester@gmail.com

Beheerder Paul Kah
Landgoed Quadenoord-Boschbeek BV
tel. 06-11057338
e-mail: beheer@landgoedquadenoord.nl